Wednesday, May 15, 2013

Miglioramenti al caricamento su YouTube


Abbiamo appreso dai vostri feedback che il caricamento dei video è un po' una seccatura, quindi oggi annunciamo due miglioramenti per semplificarlo.
Email di notifica del caricamento
Siete stanchi di aggiornare la pagina di caricamento per controllare se il video è finalmente pronto per essere guardato e condiviso? Da questa settimana, vi invieremo un'email per informarvi che il caricamento e l'elaborazione del video sono terminati. Potrete quindi inoltrare tale email ad amici o familiari per una facile condivisione.



Preferite non ricevere queste email? Potete disattivarle visitando le vostre impostazioni email.

Maggiore controllo su pubblicazione e condivisione
Vi è mai capitato che un video pubblico risultasse pubblicato su YouTube prima che aveste terminato di compilare le relative informazioni? Presto potrete decidere il momento della pubblicazione del video e avrete tutto il tempo necessario per inserire il titolo, la descrizione, il messaggio personalizzato da inviare agli iscritti e così via.
Finché non ci indicherete di pubblicare il video, lo tratteremo come se fosse privato, così sarà visualizzabile solo da voi. Inizieremo a implementare questa modifica la prossima settimana, quindi abbiate pazienza se non la vedete ancora e non dimenticate di fare clic su Pubblica.



Come sempre, se desiderate condividere il vostro feedback su queste nuove funzioni potete scrivere un post nel forum di assistenza di YouTube o utilizzare il link Invia feedback nella parte inferiore di qualsiasi pagina di YouTube.
Balazs Dezso, YouTube engineer, di recente ha guardato Follow Me on Twitter.

9 comments:

  1. HELO
    İstanbul Evden Eve Taşımacılık,nakliye  istanbul dan güzl bir taşıma için
    istanbul nakliyat
    istanbul nakliye şirketleri
    İstanbul Evden Eve Nakliyat olarak, siz değerli müşterilerimize, nakliye işinin hiç de zor bir iş olmadığını göstermek bizim asli görevimizdir. İstanbul içerisinde nakliye işi yapan firmamız, gerek donanımlı ekibimiz, gerekse uzman kontrolörlerimiz ve gerekse deneyimli ve sertifika sahibi şoför ve son model araçlarımızla hizmetinizdedir.
    İstanbul Evden Eve Nakliyat fiyatları olarak, İstanbul içerisinde sadece tüm istanbul , diğer semtlere de, en hızlı, uygun ve güvenli şekilde nakliye hizmeti gerçekleştirmekteyiz.
    İstanbul Nakliyat ile eşyalarınızı taşıtmak için yapmanız gereken ilk iş, çağrı merkezimizden bizi arayarak, isim soy isim, adres ve telefon gibi irtibat bilgilerini vermenizdir.
    İstanbul Evden Eve taşıma firması olarak, eşyalarınızı evinizden, ofis, işyeri, okul, yada fuar alanından, özel paketleme teknikleri ile araçlarımıza yükletip, taşınılacak olan adrese, talebinize göre sigorta kapsamında, sağlam, güvenli ve hasarsız bir şekilde eşyalarınızı taşımaktayız.
    İstanbul Evden Eve Nakliyat firması kontrolörleri tarafından eşyalarınız incelenip teklif verildikten sonra, belirttiğiniz gün ve saatte nakliye işiniz başlar. Nakliye için kullanılan araçlarımız son derece modern, tüm bakımları yapılmış olarak ve eşyanızın hacmine uygun hacimde seçilmektedir.
    İstanbul Evden Eve Nakliye olarak, İstanbul başta olmak üzere diğer illere de en uygun ve hesaplı şekilde nakliye hizmeti götürmekteyiz
    İstanbul Evden Eve   firması siz değerli müşterilerimizin memnuniyetini kendisine verilen en büyük ödül olarak görmektedir. Nakliye işi ciddi bir iştir ve hiçbir şekilde ihmale yer verilemez. İstanbul Evden Eve Nakliyat firmamız, işini ciddi olarak ve deneyimli personeli ile en sıhhatli şekilde gerçekleştirmektedir

    ReplyDelete
  2. To know how to earn easily!

    http://live-earning4you.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Evden eve nakliyat Selimoğlu Nakliyat Profosyenelik bir Taşima
    0212 257 42 19 0536 735 15 02 Avrupa Yakası Şübemiz İstanbul
    0216 469 62 26 0532 741 35 11 Anadolu Yakas Şübemiz istanbul
    0506 756 66 08 Tüm Türkiye İçin Hatlarımız Nerden OlUrusranız Olun Arayin
    0506 756 66 09 İstanbul İzmir Ankara Adana Kars Edirne Hakkari İçin Hatlarımız
    SELİMOĞLU NAKLİYEFirma personellerimizi evinize yada iş yerinize göndererek eşyalarınızın kapladığı alan, taşıma koşulları ve fiyatlandırması hakkında size ayrıntılı olarak bilgi veriyoruz. Ücretsiz olan bu işlemden faydalanabilmek için yapmanız gereken tek şey bizimle irtibata geçmeniz ve taşınma talebinizi iletmenizdir.
    Selimoğlu Evden Eve Nakliyat, İstanbul’da evden eve nakliyat konusunda öncü kuruluşlUğurn biridir. Evden eve nakliyat sektöründe hizmet kalitesi çok önemlidir. Hizmet kalitesinden taviz vermeden siz değerli müşterilerine hizmet sunmaktayız.
    Her taşıma kendi taşımamızdır“ düşüncesi ile yoluna devam edecek olan Selimoğlu güçlü referansları, geniş müşteri portföyü ve tamamlamış olduğu tüm taşımaların verdiği güven ve güç ile yoluna devam etmektedir.
    istanbul Evden Eve Hızlı güvenilir ve yeteri kadar kullanıl

    ReplyDelete
  4. Salve, siamo del canale fare spettacolo con stile, abbiamo caricato due giorni fa circa la prima puntata di una nuova web serie horror/thriller su cui ci abbiamo lavorato in tanti e tantissimo anche di tasca nostra (e siamo solo ragazzi giovani con dei sogni e pochi soldi), abbiamo puntato tantissimo su questa serie per avere almeno un guadagno morale vedere che alla gente piace il nostro lavoro e questa sera, invece, abbiamo ricevuto una mail da youtube che ci diceva il video è stato rimosso, noi non capiamo le motivazioni di questa decisione e sopratutto, prima di bloccare il video potevate contattarci e noi avremmo sicuramente sistemato ciò che non andava nel video, sempre se c’è qualcosa che non va, anche se siamo sicuri di aver perfettamente seguito le regole proprio per evitare queste cose, ora cortesemente vorremmo delle spiegazioni anche perché tutti i nostri “fan” si chiedono come dove è finito il video che stava, inoltre andando molto bene con quasi 800 visualizzazioni in poco tempo, aspettiamo la vostra risposta e speriamo che sia stato solo un errore e che voi possiate rimettere il video con tutte le visualizzazioni… grazie, aspettiamo con ansia!!!!

    Danny & Agata

    ReplyDelete
  5. Obat Kuat
    Thank you for sharing in this article
    I can learn a lot and could also be a reference
    I am happy to find your website and can join to comment
    I think is very valuable to be able to read your writing, and on this occasion will I use for my reference source
    Thank you so much for sharing, I hope you continue to write spirit next topic

    >> Obat pembesar penis <<
    Obat Vimax | Vimax Asli


    ReplyDelete
  6. http://www.istanbulasansorlunakliyat.com/

    İstanbul Evden Eve Nakliyat+05321797382++// İstanbul Evden Eve Nakliye+ İstanbul Evden Eve+Asansörlü+İstanbul+evden+eve+taşımacılıkTaşımacılık, İstanbul Şehir İçi Nakliyat+ İstanbul Nakliyeci, İstanbul Parça Eşya Taşıma, İstanbul Yük Taşıma Firması,Uygun Fiyat İle Hizmetinizdeyiz
    İstanbul Nakliyat+Evden Eve Taşımacılık
    İstanbul Geneli Evden Eve Nakliyat
    İstanbul Evden Eve Nakliyat 05321797382 İstanbul Asansorlu Nakliyat+Nakliye Evden Eve Kamyonet Nakliye, İstanbul Nakliyat Merkezi, İstanbul Nakliyat Firmaları, İstanbul Nakliye Şirketi, İstanbul Taşımacılık 05321797382 İstanbul da Yük Taşıma Firması İstanbul Evden Eve Taşıma, İstanbul Taşımacı, İstanbul Nakliyeci,Yük Ve Eşya Taşınır.
    İSTANBUL ASANSÖRLÜ NAKLİYAT
    İstanbul 7/24 SAAT NAKLİYE HİZMETİ
    05321797382
    http://www.istanbulasansorlunakliyat.com/
    İstanbul Parça Eşya Taşıma
    İstanbul Parça Eşya Ve Yük Taşınır
    İstanbul Evden Eve Nakliyat 05321797382
    İstanbul Nakliyeciler Nakliyat Nakliyatçılar
    İstanbul Ucuz Taşıma 05321797382
    İstanbul Kiralık Kamyon 05321797282
    İstanbul PARÇA YÜK TAŞIMA FİRMASI
    İstanbul NAKLİYAT YÜK VE EŞYA TAŞIMA
    İstanbul EVDEN EVE EŞYA NAKLİYAT
    İstanbul EVDEN EVE NAKLİYE NAKLİYAT
    İstanbul ŞEHİR İCİ NAKLİYE,ŞEHİR İÇİ NAKLİYAT
    İstanbul BÜRO OFİS İŞ YERİ TAŞIMASI 05321797382
    İstanbul NAKLİYAT TAŞIMACILIK
    İstanbul EVDEN EVECİLER
    İstanbul AZ EŞYA TAŞIMA NAKLİYAT -HAFİF YÜK TAŞIMA ÜCRETLERİ İstanbul
    İstanbul NAKLİYE FİRMALARI 05321797382
    İstanbul NAKLİYE ŞİRKETLERİ
    İstanbul EVDEN EVE NAKLİYAT
    İstanbul NAKLİYAT FİYATLARI 05321797382
    İstanbul EVDEN EVE NAKLİYAT FİYATLARI
    İstanbul EŞYA TAŞIYACAĞIM EV TAŞIYACAĞIM,
    İstanbul İstanbul TAŞIMACILIK, İstanbul EVDEN EVE NAKLİYAT, İstanbul İstanbul NAKLİYE, İstanbul NAKLİYAT NAKLİYECİLER,PARÇA EŞYA TAŞIM
    İstanbul Şehir içi Taşıma Aracı Fiyatları,
    İstanbul evden eve taşımacılık,
    İstanbul asansörlü evden eve nakliyat İstanbul
    İstanbul evden eve nakliyat yorumlar,
    İstanbul taşıma aracı fiyatları,
    İstanbul şehirler arası nakliyat,
    İstanbul evden eve nakliyat fiyat,
    İstanbul evden eve nakliyat yorumlar
    İstanbul evden eve taşımacılık Şehir içi
    İstanbul şehirler arası nakliyat,
    İstanbul ilden ile taşımacılık,
    İstanbul evden eve nakliyat platformu,
    İstanbul Evden Eve Nakliyat 05321797382 İstanbul Taşımacılık
    İstanbul+Taşıma Firması
    İstanbul +Evden+Eve+Nakliyat
    İstanbul Da Nakliyat,Nakliye+Evden Eve
    İstanbul Da Nakliye İletişim Numarası
    İstanbul Nakliye Elemanı
    İstanbul Evden Eve Taşımacılık
    İstanbul Eşya Taşıma Firması
    İstanbul Da Nakliyat Şirketi
    İstanbul EN Uygun Nakliye Firması
    İstanbul Ev Taşıma
    İstanbul Nakliyat Evden Eve
    Etiketler İstanbul Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat İstanbul Asansorlu Nakliyat İstanbul Nakliyeci+ İstanbul Asansörlü Taşımacılık
    Etiketler

    http://www.istanbulasansorlunakliyat.com/istanbul-asansorlu-nakliyat/

    ReplyDelete
  7. İstanbul Evden Eve Nakliyat+05321797382++// İstanbul Evden Eve Nakliye+ İstanbul Evden Eve+Asansörlü+İstanbul+evden+eve+taşımacılıkTaşımacılık, İstanbul Şehir İçi Nakliyat+ İstanbul Nakliyeci, İstanbul Parça Eşya Taşıma, İstanbul Yük Taşıma Firması,Uygun Fiyat İle Hizmetinizdeyiz
    İstanbul Nakliyat+Evden Eve Taşımacılık
    İstanbul Geneli Evden Eve Nakliyat
    İstanbul Evden Eve Nakliyat 05321797382 İstanbul Asansorlu Nakliyat+Nakliye Evden Eve Kamyonet Nakliye, İstanbul Nakliyat Merkezi, İstanbul Nakliyat Firmaları, İstanbul Nakliye Şirketi, İstanbul Taşımacılık 05321797382 İstanbul da Yük Taşıma Firması İstanbul Evden Eve Taşıma, İstanbul Taşımacı, İstanbul Nakliyeci,Yük Ve Eşya Taşınır.
    İSTANBUL ASANSÖRLÜ NAKLİYAT
    İstanbul 7/24 SAAT NAKLİYE HİZMETİ
    05321797382
    http://www.istanbulasansorlunakliyat.com/
    İstanbul Parça Eşya Taşıma
    İstanbul Parça Eşya Ve Yük Taşınır
    İstanbul Evden Eve Nakliyat 05321797382
    İstanbul Nakliyeciler Nakliyat Nakliyatçılar
    İstanbul Ucuz Taşıma 05321797382
    İstanbul Kiralık Kamyon 05321797282
    İstanbul PARÇA YÜK TAŞIMA FİRMASI
    İstanbul NAKLİYAT YÜK VE EŞYA TAŞIMA
    İstanbul EVDEN EVE EŞYA NAKLİYAT
    İstanbul EVDEN EVE NAKLİYE NAKLİYAT
    İstanbul ŞEHİR İCİ NAKLİYE,ŞEHİR İÇİ NAKLİYAT
    İstanbul BÜRO OFİS İŞ YERİ TAŞIMASI 05321797382
    İstanbul NAKLİYAT TAŞIMACILIK
    İstanbul EVDEN EVECİLER
    İstanbul AZ EŞYA TAŞIMA NAKLİYAT -HAFİF YÜK TAŞIMA ÜCRETLERİ İstanbul
    İstanbul NAKLİYE FİRMALARI 05321797382
    İstanbul NAKLİYE ŞİRKETLERİ
    İstanbul EVDEN EVE NAKLİYAT
    İstanbul NAKLİYAT FİYATLARI 05321797382
    İstanbul EVDEN EVE NAKLİYAT FİYATLARI
    İstanbul EŞYA TAŞIYACAĞIM EV TAŞIYACAĞIM,
    İstanbul İstanbul TAŞIMACILIK, İstanbul EVDEN EVE NAKLİYAT, İstanbul İstanbul NAKLİYE, İstanbul NAKLİYAT NAKLİYECİLER,PARÇA EŞYA TAŞIM
    İstanbul Şehir içi Taşıma Aracı Fiyatları,
    İstanbul evden eve taşımacılık,
    İstanbul asansörlü evden eve nakliyat İstanbul
    İstanbul evden eve nakliyat yorumlar,
    İstanbul taşıma aracı fiyatları,
    İstanbul şehirler arası nakliyat,
    İstanbul evden eve nakliyat fiyat,
    İstanbul evden eve nakliyat yorumlar
    İstanbul evden eve taşımacılık Şehir içi
    İstanbul şehirler arası nakliyat,
    İstanbul ilden ile taşımacılık,
    İstanbul evden eve nakliyat platformu,
    İstanbul Evden Eve Nakliyat 05321797382 İstanbul Taşımacılık
    İstanbul+Taşıma Firması
    İstanbul +Evden+Eve+Nakliyat
    İstanbul Da Nakliyat,Nakliye+Evden Eve
    İstanbul Da Nakliye İletişim Numarası
    İstanbul Nakliye Elemanı
    İstanbul Evden Eve Taşımacılık
    İstanbul Eşya Taşıma Firması
    İstanbul Da Nakliyat Şirketi
    İstanbul EN Uygun Nakliye Firması
    İstanbul Ev Taşıma
    İstanbul Nakliyat Evden Eve
    Etiketler İstanbul Nakliyat İstanbul Evden Eve Nakliyat İstanbul Asansorlu Nakliyat İstanbul Nakliyeci+ İstanbul Asansörlü Taşımacılık
    Etiketler

    http://www.istanbulasansorlunakliyat.com/istanbul-asansorlu-nakliyat/

    ReplyDelete